LMP

In de afgelopen jaren heeft DayVtec veel ervaring opgebouwd met het exploiteren van Le Mans Project auto’s. Dit geldt voor zowel LMP1, LMP2, als LMP3 auto’s.

In de jaren 2001 tot en met 2005 toen Jan Lammers ging racen met Racing for Holland, was DayVtec technisch verantwoordelijk. In die jaren heeft DayVtec gewerkt met de Dome S101, die door Racing team Holland werd ingezet om te racen. Een aantal jaren later, werd DayVtec teammanager van het huidige raceteam: ‘Racing Team Nederland’. Destijds heeft DayVtec gewerkt met verschillende LMP auto’s van Dallara en Ligier. Een aantal jaren later heeft DayVtec een eigen bedrijf geopend in de Verenigde staten om zich volledig te focussen op het onderhoud en de verkoop van LMP auto’s. Hier werden ook het merk Norma en Radical geëxploiteerd.

Intussen bevindt DayVtec zich weer volledig op Nederlandse grond. Het is mogelijk om uw LMP auto hier te stallen en/of te laten onderhouden. Ook als u een LMP auto heeft die momenteel nog niet rijdt, is het mogelijk om deze bij DayVtec weer rijdend te krijgen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden met uw LMP auto? Neem gerust contact op met DayVtec via de onderstaande knop.