Le Mans Prototype

Van 2001 tot en met 2005, toen Jan Lammers ging racen met Racing for Holland, was DayVtec verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de Dome S101. 

In 2015 werd de Ligier LMP3 geïntroduceerd. Waar DayVtec de eerste in Nederland was die auto in hun renstal had staan, was het tevens de eerste die de auto naar Amerika transporteerde en daar aan de start liet verschijnen. Tevens richtte Dayvtec in Florida een bedrijf op om zich volledig te focussen op het onderhoud en de verkoop van LMP auto’s. Naast Ligier werden ook merken als Norma en Radical geëxploiteerd. 

In 2016 kwam de huidige generatie LMP2 auto op de markt. Samen met Racing Team Nederland werd er gekozen voor de Dallara P217 in de European Le Mans series en het Super Season in het World Endurance Championship. Hier werd een 15 uit 15 finish behaald.  

Intussen bevindt DayVtec zich weer volledig op Nederlandse grond. Het is mogelijk om uw Le Mans Prototype hier te stallen en/of te onderhouden. Ook Als u een Prototype auto heeft staan die momenteel nog niet rijdt, is het mogelijk deze bij DayVtec weer rijdend te krijgen. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden met uw LMP auto. Neem dan contact op via de onderstaande knop.